Our SErvices

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί πλέον το άλφα και το ωμέγα για την ύπαρξη μιας επιχείρησης καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος είναι δεδομένο ότι θα ψάξει στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία και θα σχηματίσει άποψη πριν ακόμα την επισκεφτεί κρίνοντας από την ηλεκτρονική της παρουσία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Το εμπόριο ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη που έσπρωχνε τον άνθρωπο στην πρόοδο με αποκορύφωμα τη σημερινή εποχή που οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες σκέφτονται να κλείσουν μεγάλο μέρος των φυσικών τους καταστημάτων και να αφιερωθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με την κατασκευή eshop η επιχείρηση σας λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 365 μέρες το χρόνο. Είναι μια σημαντική δυνατότητα μιας και με αυτόν τον τρόπο προβάλλεστε σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά, αποτέλεσμα της προβολής αυτής είναι η προώθηση των υπηρεσιών σας και η αύξηση των πωλήσεων σας.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργώντας το λογότυπο – Εταιρικό σήμα σας ή ακόμη και ανανεώνοντας το ήδη υπάρχον η επιχείρησή σας παίρνει τη μορφή που πάντα επιθυμούσατε.

Ειδησεογραφική - Blog

Η επεξεργασία της πληροφορίας και η διάδοση της παραδοσιακά γίνεται από την έντυπη ενημέρωση, με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση σταδιακά να παίρνουν κομμάτια από την πίτα, αυτό συνέβαινε μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες που με την έκρηξη του διαδικτύου οι ειδησεογραφικές σελίδες, τα ειδησεογραφικά Portal, οι ενημερωτικές ιστοσελίδες, οι αθλητικές ιστοσελίδες και τα blog ήρθαν όχι μόνο για να μείνουν, αλλά σιγά σιγά αντικαθιστούν τις υπόλοιπες μορφές ενημέρωσης, έχοντας ως κύριο άξονα τους τη διανομή της είδησης εύκολα, δωρεάν, γρήγορα και μαζικά.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με τον τουρισμό να είναι σε διαρκή ανάπτυξη είναι φυσιολογικό και επόμενο ότι οι σελίδες για ξενοδοχεία ή ακόμα και για γενικότερα θέματα του τουρισμού (VIP μεταφορές, κρουαζιέρες κτλ) να παρουσιάζουν φοβερή ανάπτυξη. Δημιουργούμε λογαριασμούς για Booking.com, AirBnB με σωστές ρυθμίσεις.

Διαφημισεις Google Ads

Google Adwords είναι η πληρωτική διαφήμιση της Google με την οποία βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Πληρώνετε κάθε κλικ που κάνει κάποιος στη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας και το κόστος του κλικ εξαρτάται από τη ζήτηση που υπάρχει στις λέξεις-κλειδιά (keywords) που έχετε επιλέξει. Είναι μια γρήγορη λύση ωστόσο κοστίζει πολλά σε βάθος χρόνου.

SEO

SEO στόχος τα πρώτα αποτελέσματα της Google SEO (Search Engine Optimisation) είναι όλες εκείνες οι ενέργειες-επεμβάσεις που γίνονται για την βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Αποτελείται από το On Page Seo και το Off Page SEO. Τις τελευταίες δεκαετίες οι μηχανές αναζητήσεις «έψαχναν» έναν τρόπο αξιολόγησης για να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στον χρήστη. Για να επιτευχθεί αυτό, έλαβαν υπόψη τους, τους On page Seo και τους Off Page Seo παράγοντες αξιολόγησης. On page SEO είναι ο ειδικός προγραμματισμός που γίνεται πάνω στη σελίδα, ώστε <<να διαβάζονται>> τα περιεχόμενα της τέλεια και με συγκεκριμένη σειρά από τις μηχανές αναζήτησης. Μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητο να διαφημίζεται μέσω άλλων ιστοσελίδων, όπως επίσης και μέσω των social media. Η Google αξιολογεί αυτές τις αναφορές ως παράγοντες αξιολόγησης Off Page Seo.

Social Media Marketing

Στις μέρες μας η επικοινωνία γίνεται μέσω των διάφορων μέσων επικοινωνίας. Οι άνθρωποι στηρίζονται στους φίλους τους και ακολουθούν τις προτάσεις τους για ταξίδια, αγορές και όταν κάποιος κάνει like αυτόματα δίνει την έγκριση του. Μέσα απ’ τη σωστή διαχείριση των κοινωνικών δικτύων (social media marketing) μπορεί διαφημιστεί κανείς από στόμα σε στόμα και αυξάνοντας τις πωλήσεις του. Είναι και ένας τρόπος να διατηρεί συνεχή επαφή με τους πελάτες του.

ΑΜΕΑ Friendly

Μετατροπή ιστοσελίδας σε ΑΜΕΑ Friendly.
Εκτός απο τον προφανή λόγο του γιατί μια εταιρία να φτιάξει εξ’ αρχής ή να μετατρέψει τη σελίδα της ώστε να είναι προσβάσιμη σε άτομα με μείωμένη όραση – μειωμένη ακοή υπάρχει ακόμα ένας λόγος ο οποίος ο οποίος έχει 4 γράμματα: ΕΣΠΑ, κατά καιρούς λοιπόν βγαίνουν προγράμματα ΕΣΠΑ που μες τα κριτήρια τους είναι η επιχείρηση να διαθέτει ιστοσελίδα η οποία πληρεί τα κριτήρια WCAG 2.0 σύμφώνα με την Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C). Το κύριο μέλημα των κριτηρίων είναι να μην υπάρχουν προγραμματιστικά λάθη στη σελίδα και όλοι να μπορούν να έχουν ίση πρόσβαση σε αυτή , στη x-coding έχουμε εμπειρία στην κατασκευή σελίδων στα πρότυπα του WCAG 2.0 καθώς και στην μετατροπή σελίδων σε ΑΜΕΑ Friendly οι οποίες πληρούν όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες προδιαγραφές ελέγχου προσβασιμότητας, τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι το αν περνάει μια σελίδα τον έλεγχο μπορεί να διαπιστωθεί με τη χρήση υπηρεσιών όπως το validator.w3.org και το achecker.ca .

Contact Us

Location

Nova 9, Nafpaktos

Support

info@x-coding.com

X-Coding.gr

Typically replies within a day

Hello, Welcome to the site. Please check the below button to chat with me through Viber.

Powered by WpChatPlugins